"For lenge, lenge siden..."

"For lenge, lenge siden når jeg var tre år husker jeg at vi var på bowling" sa den ferske 4-åringen for et par dager siden.

Jepp! Dagen som min lille rakker har ventet på og gledet seg til i over et halvt år har endelig vært her. 4-årsdagen! For ganske nøyaktig en uke siden (eller lenge, lenge siden hvis du spør jubilanten...)

Hele forrige helg var bare et eneste langt kalas. Startskuddet gikk allerede fredag kveld. Gutten min hadde for lengst funnet ut hvilken kake han skulle ha, og spurt utallige ganger om han kunne få lov til å pynte den selv. Selvfølgelig skulle han det. Så fredagskvelden stod vi på kjøkkenet og rørte sammen egg og sukker, smeltet smør og smakte på røren. For kokker smaker alltid på maten som den lille luringen sier...

Pyntingen av kaken ble i begynnelsen utført med nøye presisjon, med en og en non-stop sirlig plassert i en rett linje. Men så ble mor litt utålmodig og resten av non- stopen ble drysset på kaken. Noen seigemenn ble dyttet ned i glasuren og kaken var klar for helgens festligheter. Noen seigemenn ble også slukt hele i prosessen.

Lørdag morgen fortsatte vi feiringen. Da var det bursdag på ordentlig med pannekakefrokost, gaver, kos og klemmer. Litt utpå dagen kom 9 skjønne barn fra barnehagen og nabohuset for å feire. Været var heldigvis fantastisk, så vi kunne være ute. Det passet ypperlig siden vi skulle ha familiebesøk inne senere på dagen.

Tok ut en del leker så de skulle ha noe å gjøre på

Bord dekket til ti småttiser

Fiskedam med godteposer måtte vi ha!

Vi serverte selvfølgelig hot dog

To timer etter at de små gjestene var dradd ble huset fylt av min side av familien. Festen fortsatte søndagen med mannen sin side av familien. Sånn må man gjøre det når man har en middels stor stue og en stor familie!

Til og med mandagen hadde vi middagsbesøk av en onkel som ikke rakk å komme i helgen. Og da kvelden kom på mandagen og vi spurte hva den lille gutten ville ha å drikke til kveldsmaten var det tydelig at han var blitt et år eldre.

"Te og melk."

Gutten har aldri i sitt liv drukket mer enn et par slurker når han har bedt om te, men den kvelden drakk han hver eneste dråpe. #gæmlispoeng

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

27, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits