Pernille viser hvordan man spiser is

På tross av dårlig vær har vi spist masse is i sommer. Pernille har virkelig fått dreisen på det, og funnet sin helt egne måte å spise is på. Da særlig kroneis. Hvis du trodde du spiser kroneis riktig må du se her. For det er nemlig slik det skal gjøres (i følge Pernille):

Du starter med å ta et stort tygg av kjeksen ca midt på isen når du holder den på langs.

Videre spiser du deg nedover til du har spist bort hele bunnen av kjeksen. Innimellom tar du også noen sleik av fløteisen på toppen.

Så fortsetter du fra toppen og ned mens isen renner nedover hånden, armen, bena og ender opp på føttene.

Det er viktig at du setter deg godt til rette når du skal kose deg med en is. Sett deg godt ned på huk med rompen så nært bakken du kommer uten å sette deg ned på bakken. God utsikt er heller ikke å forakte.

Kos deg med kroneisen nå som du vet hvordan den skal spises!

2 kommentarer

Camilla Reberg

19.08.2016 kl.23:01

Haha, så herlig!

Ha en fin kveld videre <3

Henriette Celin

20.08.2016 kl.08:46

Haha, så skjønn ;-)

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

27, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits