Endelig litt sommer!

Her er sommerferien i gang for fullt selv om været i det siste har insistert på at det er høst. Men denne helgen fikk vi noen etterlengtede dager med sommer og sol!

Hva mer kan man be om?

Sånn ja, NÅ er det ikke noe mer å be om :)

Vi dro fra gråvær i Bergen på fredag til sol og blå himmel på Austevoll, vårt ferieparadis. Helgen startet litt dårlig med at vi akkurat ikke rakk fergen vi hadde tenkt å ta, og som det viste seg at bestemor og bestefar hadde klart å rekke likevel, men derfra har det bare gått oppover. Vi har kommet oss ut i båt både lørdag og søndag, spist pizza til lunsj, fisket, gravd i sanden, spist is, gått en mye lenger tur enn vi hadde tenkt på den sjarmerende øyen Møkster, spilt spill, grillet, badet i badebasseng på terrassen, lagt i hengekøye og hatt hyggelig besøk av min onkel og min fetter.

Lillesnupp har inntatt hvileposisjon (dyp knebøy), og koser seg med en is

I morgen tar jeg med barna hjem igjen der et tonn med klesvask venter før vi pakker og drar til Hovden - Kristiansand - Skien om bare få dager!

Ingen tvil om at det har vært barn med is her... Også bestemor som liker å ha rene glass. Spørs om jeg ikke må bli her og vaske gjerdet hele neste uke

2 kommentarer

Henriette Celin

24.07.2016 kl.23:20

Kjempe herlig med sol og varme, bading, og soling, hehe. Har blitt det her også i helgen :-D

Veronika

25.07.2016 kl.05:23

Veldig deilig! Det er bare å nyte de soldagene vi får :)

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

27, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits