"Jeg har et brev til deg"

Det var det første jeg fikk høre da jeg hentet treåringen i barnehagen i går. Han satt ved bordet og holdt på å teipe igjen brevet. Han gjorde sitt beste forsøk på å skrive den første bokstaven i navnet mitt, også måtte jeg skrive resten av bokstavene. Noen teipbiter til også var brevet klart og vi kunne dra hjem. 

"Nå er jeg jammen spent på å åpne brevet" sa jeg da vi kom hjem.

"Du må vente til bursdagen din"

"Men det er jo kjempelenge til!" (jeg har bursdag i mars)

"Okei, da kan du få åpne det på min bursdag da" sa Ludvik og smilte lurt. Bursdagen hans er i oktober, og han har gledet seg et par måneder allerede...

I dag tidlig da jeg kom ned på kjøkkenet fant jeg brevet på kjøkkenbordet. Fortsatt uåpnet. 

"Se, jeg har fått brev fra Ludvik" sa jeg til mannen. "Men jeg får ikke lov å åpne det før på bursdagen til Ludvik"

"Men du kan få åpne det i dag" sa Ludvik. "Men jeg må hjelpe deg"

Vi klippet forsiktig alle teipbitene, bortsett fra de som Ludvik ivrig rev av før jeg rakk å stoppe ham. Gjett om jeg ble glad da jeg så tegningen inni. Det var en tegning av meg. Med bein på! Hurra!

SONY DSC

Ludviken vår har lært seg å tegne noe som likner på mennesker. Det er et stort fremskritt fra alle krusedullene og arkene med en strek på som han har kommet hjem med tidligere, og som jeg har vært tvunget til å henge på kjøleskapet før de på mystisk vis forsvinner over natten...

"Der er hodet, og det er blod" sa Ludvik og pekte på det røde på tegningen.

"Men hvorfor har jeg blod da? Har jeg slått meg?"

"Nei, men du har jo blod i kroppen din"

"Og dette er tissen din og prompa og rompa" forklarte han videre og pekte på den blå streken mellom bena, og den lille og den store prikken ved siden av.

Etterpå fant han ut at han skulle tegne pappaen sin ved siden av. Han fikk en litt tynnere kropp, hode med masse hår på og litt blod han også. 

SONY DSC

Denne tegningen må jeg nok finne en bedre plass til enn på kjøleskapet :)

2 kommentarer

Maren

01.07.2016 kl.20:20

Så gøy da og kjempefin:). Denne synes jeg du bør ramme inn og skrive kommentarene til bildet, den beskrivelsen Ludvik kom med:):), morsomt ja:):)

Veronika

02.07.2016 kl.20:10

Maren: God idé! Kanskje det er det jeg skal gjøre :)

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

27, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits