Dørskilt av rusk og rask

Med småbarn i hus blir det fort fylt opp med rusk og rask fra naturen. En stein her, en kongle der og ugress på bordet.

SONY DSC

Det er utrolig hva Ludviken vår klarer å raske sammen i løpet av en uke. Det er pinner og planker, små og store stener, lecakuler, kongler, blomster og blader. Og alt skal tas vare på. Jeg har ikke turt å kaste noe av det han har kommet hjem med, for plutselig kommer han på en av tingene, og da er det typisk den ene tingen som jeg har kastet. Så jeg begynte å samle alt rusket inne på vaskerommet. Oppå varmtvannsberederen fikk det sin egne plass. Der kunne det ligge og tørke til vi fant ut hva vi skulle gjøre med det. For noe må man jo kunne lage av alt dette, tenkte jeg.

Og plutselig en dag fant jeg ut av hva det kunne bli for noe. Ludvik kom hjem med en ganske stor plankebit. Den bar preg av å ha ligget ute lenge, og var ganske slitt. Men jeg syntes den var fin og så med en gang at dette må bli dørskilt. Jeg har nemlig lenge hatt lyst på et dørskilt. Et litt personlig et der det står velkommen og hvem som bor her. 

SONY DSC

Sammen med kongler, lecakuler og avkapp fra en rund stokk ble dette et supert dørskilt.

SONY DSC
Fra venstre: Ludvik, mamma, pappa og Pernille

I tillegg brukte vi limpistol, tusj, dymo, hobbyøyne og sånne gardinskruer til å henge opp dørskiltet med.

SONY DSC

Ikke bare ble resultatet fint, men det ble også en fin aktivitet Ludvik og jeg kunne gjøre sammen mens Pernille tok seg en høneblund.

SONY DSC

Gjett om Ludvik ble stolt av at hans rusk og rask ble til et dørskilt! Det er fortsatt noen steiner av varierende størrelse igjen, så vi får se om det ikke blir noen hagetroll etterhvert også :)

8 kommentarer

28.06.2016 kl.19:51

Så utrolig stili Veronika 😃

Veronika

28.06.2016 kl.20:09

Anonym: Tusen takk :)

Henriette Celin

28.06.2016 kl.20:31

Så sjarmerende og fint det var :-D

Veronika

29.06.2016 kl.20:12

Henriette Celin: Tusen takk :)

Farmor

29.06.2016 kl.18:15

Ja dette var veldig fint, kan forstå at Ludvik er fornøyd med sin samling. Så har han jo en mor som ser mulighetene og da.

Veronika

29.06.2016 kl.20:13

Farmor: Han er like vill etter steiner som deg ;)

Jeanette

29.06.2016 kl.23:44

Så fint det ble! Koselig å bruke rusket til noe, her har Elias samlet det i vinduskarmen på rommet sitt. Mest døde blomster 😂

Veronika

01.07.2016 kl.11:40

Jeanette: Jeg er kjempefornøyd. Du får oppfordre ham til å samle litt andre ting enn blomster da ;)

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

27, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits