Er det besøk, så er det besøk

"Mamma, hva er dette?"

Treåringen stod med en sløyfe i hånden. Du vet, en sånn barnesløyfe med borrelås til å ha istedenfor slips rundt halsen på skjorten.

"Det er en sløyfe" svarte jeg.

"Jeg vil gå med den i dag"

"Javel... Men det er jo sånn vi bruker i besøk..." begynte jeg å forklare, men jeg ble fort avbrutt av den ivrige treåringen.

"Jamen, jeg skal jo i besøk i dag. På friluft"

Og i det øyeblikket innså jeg at treåringen hadde brukt mine egne ord mot meg, og nå hadde meg rundt lillefingeren. Det var nemlig helt riktig at han skulle i besøk den dagen. Han skal begynne i en ny avdeling i barnehagen til høsten og skulle akkurat denne dagen på besøksdag der, og gå tur sammen med dem. Og slik gikk det altså til at jeg leverte gutten i barnehagen med ulltrøye og sløyfe den dagen :)

2 kommentarer

Henriette Celin

15.06.2016 kl.23:05

Haha, så artig. Han hadde jo ikke feil da ;-P

Veronika

16.06.2016 kl.08:01

Hehe, nei han hadde helt rett :P

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

27, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits