Gullkorn: kirken

For en stund siden kom treåringen vår med denne bemerkningen:

"Når jeg blir stor skal jeg gå på skolen, men først skal jeg gå i kirken"

Det er ingen hemmelighet at barna våre ikke er døpt. Vi har heller valgt å feire dem med navnefest 3-4 måneder etter at de var født, og det synes vi er en fin måte å gjøre det på.

Kanskje er det fordi vi svært sjeldent går i kirken. Eller Kanskje det er fordi en av de sjeldne gangene vi var der hadde de en mann i løvekostyme til å lokke barna med på søndagsskole, men treåringen vår blir hoppende glad de gangene vi skal i dåp i kirken.

Dette synes både vi og familiemedlemmer som ikke er helt enige i valget vårt er utrolig morsomt. Men det handler ikke om at han ikke skal få gå i kirken hvis det er det han vil. Vi ønsker bare ikke å velge for ham hva han skal tro på.

Hvis gutten vår ber om å få gå i kirken når han er gammel nok til å skjønne hva det dreier seg om følger jeg ham gjerne, men enn så lenge tror jeg han mener noe annet når han sier at han skal gå i kirken før han begynner på skolen. Vi går nemlig gjennom kirkegården for å komme til skolen...

2 kommentarer

Henriette Celin

19.04.2016 kl.09:07

Vanskelig å vite hva han mener, men det kan jo være det du nevnte sist. Å gå gjennom kirkegården før skolen (:

Veronika

19.04.2016 kl.22:13

Hehe, nei. Det er ikke alltid så lett å forstå hvordan en treåring tenker..

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

27, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits