Gullkorn: kirken

For en stund siden kom treåringen vår med denne bemerkningen:

"Når jeg blir stor skal jeg gå på skolen, men først skal jeg gå i kirken"

Det er ingen hemmelighet at barna våre ikke er døpt. Vi har heller valgt å feire dem med navnefest 3-4 måneder etter at de var født, og det synes vi er en fin måte å gjøre det på.

Kanskje er det fordi vi svært sjeldent går i kirken. Eller Kanskje det er fordi en av de sjeldne gangene vi var der hadde de en mann i løvekostyme til å lokke barna med på søndagsskole, men treåringen vår blir hoppende glad de gangene vi skal i dåp i kirken.

Dette synes både vi og familiemedlemmer som ikke er helt enige i valget vårt er utrolig morsomt. Men det handler ikke om at han ikke skal få gå i kirken hvis det er det han vil. Vi ønsker bare ikke å velge for ham hva han skal tro på.

Hvis gutten vår ber om å få gå i kirken når han er gammel nok til å skjønne hva det dreier seg om følger jeg ham gjerne, men enn så lenge tror jeg han mener noe annet når han sier at han skal gå i kirken før han begynner på skolen. Vi går nemlig gjennom kirkegården for å komme til skolen...

2 kommentarer

Henriette Celin

19.04.2016 kl.09:07

Vanskelig vite hva han mener, men det kan jo vre det du nevnte sist. g gjennom kirkegrden fr skolen (:

Veronika

19.04.2016 kl.22:13

Hehe, nei. Det er ikke alltid s lett forst hvordan en trering tenker..

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

27, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg p blogspot for noen r siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den ogs noks forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vr hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du flger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg p instagram kontakt: holymacaroniblogg(krllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits