Resultatet av ukens sysler

Som jeg skrev tidligere i dag er listen over ting jeg skal få gjort i huset lang. Og til tross for at lillesnuppa har flesket til med 3 timer soving flere dager denne uken har jeg ikke begynt å krysse av ting på listen. Denne uken har jeg heller gjort det uunngåelige husarbeidet og ting jeg hadde lyst til, som å sy. Men det har ikke vært helt unyttig det heller.

Det er jo slik at vi skal leve på et ganske stramt budsjett de neste fire månedene ettersom den permisjonen jeg har nå er ulønnet. Da vi satt opp budsjettet fant vi ut at vi kunne sette 0 kr på klær de neste fire månedene. Vi har mer enn nok klær selv og barna har også mer enn de trenger. Men vi glemte en viktig ting: Det blir sommer etterhvert. Og eldstemann har vokst som et ugress de siste månedene. Han har altså ikke sommerklær som passer, og mangler da særlig shortser. Jeg ryddet i skapet hans og fant én shorts som fortsatt passer.

Men har man laget et budsjett så har man laget et budsjett. Så da var det ikke noe annet å gjøre enn å sette seg foran symaskinen. Heldigvis hadde jeg noe stoff som kunne brukes til shortser i skattekisten min. Det ble to nye shortser til godgutten denne uken, og jeg har planer om å sy ihvertfall to til.

Den ene er i isolistoff som er joggebuksestoff, og den andre er i ren bomull. Behagelige shortser med strikk og knyting i livet, og praktiske lommer foran. Jeg har tegnet mønsteret selv.

 

Hvis det er ønskelig med mønster og fremgangsmåte kan jeg dele dette i et senere innlegg.

8 kommentarer

Hverdagslykker

17.04.2016 kl.20:46

Wow så stilige shortser!

Veronika

17.04.2016 kl.21:41

Takk! Både jeg og rakkeren vår er veldig fornøyd :D

Jeanette

17.04.2016 kl.21:53

Haha, skikkelig posering på Ludviksen! Hvilken størrelse bruker han nå? Har noen kasser med klær etter Elias, kan se om det er noe brukbart sommertøy der hvis du vil? 😊

Veronika

17.04.2016 kl.22:41

Ja, ikke sant? Han bruker 98/104. Kjempefint hvis du vil sjekke. Så slipper jeg å sy en hel sommergarderobe til ham ;)

Farmor

17.04.2016 kl.21:59

Flotte plagg Veronika, og en fin oppvisning av "rakkeren".

Veronika

17.04.2016 kl.22:42

Tusen takk :D Ja, han var veldig på at han skulle stå akkurat sånn...

Henriette Celin

18.04.2016 kl.00:07

Så flink du er! disse plaggene var jo bare kjempefine :-D

Veronika

18.04.2016 kl.08:10

Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

27, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits