Wraps med spicy kylling

Sunn, lett og utrolig god middag i en fei. Eller hva med å lage litt ekstra og ta med en kald wrap til lunsj dagen etter? Jeg brukte tortillalefser fra butikken denne gangen, men hvis du vil og har tid kan du godt lage hjemmelagde. Da blir det bare enda bedre. Dette trenger du til 2 voksne og 2 barn:
- 8 tortillalefser
- 400 g kyllingfilet
- 1 ss sambal oelek, chili paste
- 1 fersk chili
- 1 ss olivenolje
- 1 ss smør
- 1 dl kremfløte
- salt og pepper
- 1 gulrot
- isbergsalat
- revet ost
- 1/2 paprika 
- evt. litt rømme

Varm opp ovnen til 200 grader. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem midt i ovnen i ca. 10 minutter. Skjær kyllingfileten i strimler. Ta ut frøene av chilien og finhakk den. Skrell gulroten og grovriv den. Skjær isbergsalaten og paprika i strimler. Varm olje og smør i en stekepanne og ha i kyllingstrimlene. Brun dem på alle sider. Rør inn chili og chili paste og la det surre et par minutter til. Rør inn fløten og la den koke inn. Smak til med salt og pepper. Legg salat, gulrot, revet ost, paprika og kylling i en stripe midt i tortillalefsen. Ha litt rømme på hvis du trenger det for å mildne smaken. Rull tortillalefsen sammen og nyt!

4 kommentarer

Maren

20.03.2016 kl.21:20

Nam nam denne så kjempegod ut:):)

Veronika

20.03.2016 kl.21:22

Takk :) Det er veldig godt. Et godt alternativ til den vanlige tacoen.

http://hevhodet.blogg.no/

21.03.2016 kl.03:05

Så fin blogg du har :) Dette her så forresten sinnsykt godt ut ;) Nam Nam

Veronika

21.03.2016 kl.10:20

Tusen takk. Det er veldig godt :)

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits