Ett år!

For et år siden var jeg mørbanket og utslitt, men samtidig verdens lykkeligste. Magen var myk som bolledeig, og i armene hadde jeg verdens fineste lille tulle. På denne dagen for et år siden hadde vi tatt vår første trilletur. Med kondis som en 80-åring med kols ble det ikke lange turen, bare rett bort i gaten, men vi måtte bare ut i det nydelige været og ta en seiersrunde med vårt nyeste familiemedlem.

SONY DSC

SONY DSC

Nå går vi runder i stuen med en ivrig knøtt som i løpet av det siste året har mer enn doblet vekten sin og strekt seg litt over 20 centimeter. Hun er fortsatt liten, snuppa vår, men det er jammen fart i henne! Når grinden til trappen står åpen fyker hun over gulvet på alle fire og fryder seg over å nå fram til det første trinnet opp før vi rekker bort.

SONY DSC

Kjapp har hun vært fra dagen hun ble født. For et år og en dag siden bestemte hun seg for at det var på tide å møte verden. I firetiden om natten merket jeg at noe var på gang, og to timer senere holdt jeg henne i armene mine. Verdens nydeligste jente med store bollekinn, en søt liten kanin-nese og en bitteliten trutemunn. Noen timer senere reiste vi hjem til huset vårt, og det må være en av de beste avgjørelsene jeg har tatt i mitt liv. Utrolig greit å bare stikke innom sykehuset, føde litt og stikke hjem igjen.

 

SONY DSC

Det er helt rart å tenke på at det er et helt år siden. Tiden har gått så ufattelig fort! Tenkt at vi har feiret ettårsdag!

SONY DSC

Og den lille solstrålen vår - hun hadde det strålende med gaver, masse folk på besøk både i går og i dag og kake til det tøt ut av ørene. Nå gjenstår rydding og vasking av hus, men det overlater jeg til mannen.

SONY DSC

Det skal bli fint å gå på jobb i morgen ;)

Én kommentar

Henriette Celin

14.03.2016 kl.22:49

Gratulerer med dagen til henne! kjekt at hun har kost seg, og flotte bilder ^^

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits