Hei, blåmandag! Og blåtirsdag og blåonsdag og blåtorsdag...

Det nye året fikk en pangstart for min del, og da tenker jeg ikke bare på fyrverkeriene. Plutselig var det tilbake til jobb - tilbake til virkeligheten etter 10 herlige, bedagelige måneder i permisjon. Nå har det jo ikke bare vært fryd og gammen det heller, men det er de gode dagene man sitter igjen med og husker. Og godt er det!

På mandag var det altså ikke lenger lørdag-mandag for min del. Det var mandag-mandag, big time! For det er ikke barebare å komme tilbake på jobb når man har vært borte nesten et år, hele systemet som man har vært vant til å jobbe i har blitt byttet ut, og det samme har over halvparten av kollegaene... Men nå har jeg jobbet tre dager, det er to dager igjen til helg, og det går veldig greit egentlig. Jeg har blitt tatt kjempegodt imot. De nye kollegaene er utrolig koselige, og det er topp stemning på teamet! Også er det så deilig å komme hjem til ferdig middag og barn som gleder seg over at jeg har kommet hjem og viser det med hele seg. Det er godt å være litt savnet, og det er godt å kjenne litt på savnet selv også. Gjensynsgleden er alltid like stor når jeg kommer inn døren, kald og sliten etter en dag på jobb. Lilletuppa smiler med hele seg og spreller av glede mens rampegutten min hyler av glede og roper "Mamma er hjemme!" før han kommer løpende for å fortelle meg om dagens høydepunkter. Da er det lett å hente frem litt ekstra energi til de få timene jeg og barna har sammen i løpet av dagen. Så synker jeg heller sammen på sofaen med serier, te og stearinlys når barna er lagt. 

SONY DSC

Denne uken har det vært fryktelig kaldt i Bergen. Dessverre er det nokså vindstille også, så det er innført datokjøring og vi har blitt bedt om å fyre minst mulig i peisen til den verste smogen er borte. Så i kveld har jeg tent masse stearinlys istedenfor.

SONY DSC

SONY DSC

Nå skal jeg kose meg med en serie mens mannen er på kino. Alenetid! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits