Lillesnuppa har flyttet ut!

Jeg har sparklet og teipet og pusset og malt både tak og vegger og vasket og oljet og tørket og gnikket. Og nå er rommet til lillesnuppa endelig klart slik at hun kunne flytte inn for et par dager siden. Både meg og gullet holder fortsatt på å venne oss til å sove 2 dører unna hverandre, men heldigvis har hun ikke flyttet lenger enn rett bort i gangen. 
Slik så det ut når jeg hadde malt alle veggene unntatt denne - glemte å ta før-bilder...


Etter det første strøket tenkte jeg: "Fy f..., dette blir gyselig stygt!"


Heldigvis kom det seg betraktelig etter strøk nummer to. Her er gulvet oljet også.


Innflyttet! Bildet over sengen var en gave fra min søster til navnefesten. Lekeklossene og sengen er arvet fra storebror.


Bamsene passer godt på babycallen. Den brune bak til høyre er en bamse mannen min hadde da han var liten, resten er gaver.


Sovestolen fra IKEA er helt super til amming, også er den så praktisk fordi den kan gjøres om til en seng hvis lillesnuppa er syk og trenger meg på rommet om natten eller hvis vi får overnattingsgjester. Storebror har en lik stol på sitt rom - gull verdt! Det runde teppet heklet jeg til lillesnuppa lenge før hun ble født. 


Pyntet med pom-pomer som min søster har laget!


Disse søte oppbevaringskurvene var en gave fra bestemor og bestefar.


Flere pom-pomer fra min søster og knaggrekke fra lillesnuppas farmor og farfar

Nå mangler det bare litt småmøbler her og der og en gardin til vinduet som jeg skal sy, men i disse mørketider haster det ikke så veldig. Det jeg liker best med rommet er at mange av tingene er fra familiemedlemmer, det gir rommet litt sjel.

2 kommentarer

Bergensergenser

20.11.2015 kl.14:40

For et flott og koselig rom! tenker hun kommer til å like seg der ja :-D

Veronika

23.11.2015 kl.08:09

Bergensergenser: Takk :) Jeg håper det!

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits