Noe av det beste i verden!

Finnes det noe bedre enn å legge seg i rent sengetøy? Det må i så fall være å legge seg nydusjet i rent sengetøy. Stuen og kjøkkenet er et kaos i dag, men alle har iallefall fått rent sengetøy. I kveld skal det bli godt å legge seg!

Kalde netter krever duntøfler


Storebror har flyttet litt på ledningen til nattlampen sin selv. Utrolig dårlig patent, Ikea...

Jeg trodde treåringen skulle bli glad for at han hadde fått på "libeklin"-sengetøyet (Lynet McQueen), men det ble han ikke. Han ble derimot skuffet for at han ikke hadde fått være med å legge på sengene. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte hva det dreide seg om.

"Skal vi gå opp og hoppe litt i mamma og pappa sin seng etter middag da?" spurte jeg. 

Det ville han selvfølgelig, og alt ble bra igjen. Lillesnuppa fikk også være med og det er så herlig å se hvordan hun koser seg mens hun ser på at storebror hopper. Hun lo og lo, og prøvde så godt hun kunne å hoppe hun også mens jeg holdt henne under armene. Kjempegøy! 

Hun hadde visst ikke glemt hoppingen da vi gikk for å legge henne i kveld, for med en gang jeg satte meg på sengen vår med henne kavet hun noe fælt og skulle rett opp på beina. Så begynte hun å hoppe, luringen!

#mamma #mammablogg #deterlovåhoppeisengen #tøysogtull

4 kommentarer

missmommy.blogg.no

16.11.2015 kl.19:06

Det er GODT å legge seg i rent sengetøy ja! Helt nydelig! Og de duntøflene så gode ut! Hvor får man tak i slike?

Marcela

16.11.2015 kl.19:40

Godt å legge seg i rent senge trekk.

Veronika

17.11.2015 kl.22:18

missmommy.blogg.no: Ja, det er det beste! Duntøflene har jeg hatt i mange år. Jeg har to par og begge er fra H&M. Det er viktig å kunne rullere :) Vet ikke om de selger sånne fortsatt, men det kan jo hende...

Veronika

17.11.2015 kl.22:18

Marcela: Ja, det er herlig!

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits