Føflekker og pupper og sånt

Jeg hadde dusjet med begge barna og holdt på å tørke treåringen. Lillesnuppa lå i bare bleien på badegulvet og putlet for seg selv og treåringen og jeg satt på dolokket og tørket ham. Plutselig oppdaget jeg en føflekk på leggen til treåringen. Ikke noe rart med det  altså - jeg har selv en hel haug med føflekker. Men det er den første jeg har sett på ham."Neimen, har du fått deg en føflekk" sa jeg.

"Ja, jeg har fått det" sa treåringen.

"Har du flere eller er det bare den ene?"

"Ehm... Jeg tror det bare er en"

"Jeg har mange føflekker over hele kroppen" sa jeg.

Treåringen hoppet ned fra fanget og snudde seg for å studere meg og føflekkene jeg hadde påstått at jeg hadde.

"Hvor da" spurte han.

"Der og der og der" sa jeg og pekte på tre forskjellige på magen og på låret.

"Når du har så mange fløflekker, så må du dele med meg" sa treåringen litt på samme måte som når noen har tatt alle legoklossene og ikke vil dele.

Jeg smilte litt for meg selv av at han ville ha flere føflekker, og at han kalte de fløflekker (noe jeg også gjorde da jeg var barn) mens jeg forsøkte å forklare at man dessverre ikke kan gi bort føflekkene sine til andre.

Noen minutter senere hadde jeg funnet klær til alle sammen og skulle til å begynne å kle på oss da treåringen utbrøt:

"Meg og Pernille og pappa har små pupper og du mamma har store pupper, derfor må du kle på meg først"

En veldig logisk konklusjon han trakk der altså.

"Ja, hvis du sier det så" mumlet jeg mens jeg prøvde å skjule et smil. Det har seg nemlig sånn at jeg IKKE har store pupper. Man kan kanskje betegne de som en liten håndfull hver hvis man legger godviljen til og har unormalt små hender. Og det er nå som melkefabrikken er åpen...

Les også om hvorfor jeg gleder meg og gruer meg til å slutte å amme.

 
#gullkorn #mamma #mammablogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits