04:10?!

Jada, min lille morgenfugl begynner å kvitre tidligere og tidligere. I dag prøvde hun seg kl. 04:10. Ti over fire om natten! En god del andre på min alder er ikke ferdig med nachspiel engang på den tiden... Og jeg hadde jo ikke lagt meg kl 21:00 heller i går. Jeg tenkte å gi det et siste forsøk og satt oppe "helt til" 22:00. Mitt siste håp for å få henne til å sove lenger om morgenen var å amme henne før jeg legger meg, men det ga jo ikke helt de resultatene jeg hadde håpet på ettersom hun våknet kl 04:10 i dag.Etter en time med amming, bleieskift, byssing, amming og byssing igjen sovnet hun igjen og sov videre i ca 50 minutter, men kl. 05:57 var hun helt ferdigsovet. Heldigvis skjønte den snille mannen min at jeg var trøtt som en strømpe, så han stod opp med henne før jobb og lot meg sove til 07:45, så jeg lider ingen nød altså. Men han kan jo ikke stå opp tidlig med henne hver dag, så noe må endres.

Jeg tror jeg har prøvd alt nå:
Jeg har prøvd å bytte bleie på henne når hun våkner så tidlig.
Jeg har prøvd å amme.
Jeg har prøvd å bysse.
Jeg har prøvd å legge henne i sin egen seng.
Jeg har prøvd å legge henne i vår seng.
Jeg har prøvd å ha døren på gløtt for å slippe inn litt lys.
Jeg har prøvd å gjøre det helt mørkt.
Jeg har prøvd å legge henne senere på kvelden.
Jeg har prøvd å legge henne tidligere på kvelden.
Jeg har prøvd å amme henne før jeg legger meg.

Jeg har prøvd en kombinasjon av alt dette.

Det er vel bare å innse at dagen starter i femtiden og legge seg deretter. Så i kveld skal jeg legge meg kl 21:00, æresord!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits