Store, lille småen!

I dag er du tre år. Det er tre år siden en av de to lykkeligste dagene i mitt liv. Dagen da jeg ble mammaen din. Mamma for første gang. Tenk det du, TRE ÅR! Du ble jo nettopp 2. Vi feiret det jo akkurat, gjorde vi ikke? Et år til har flydd avgårde.

Det har skjedd utrolig mye det siste året. Du har lært deg å snakke i hele, lange setninger. Noen ganger må jeg be deg gjenta fordi jeg blir så imponert over ordforrådet ditt. Som for eksempel da vi kjørte over et bekkalokk (kumlokk) i går og du sa: "Ble lillesøster litt forskrekket?"

Du har gått fra å være enebarn til å bli storebror. En rolle du har tilegnet deg med glans! Det er helt fantastisk å se hvor omtenksom og snill du er med henne. Hun er så heldig som har sånn en fin storebror som deg.Du har sluttet med både bleie og smokk. Smokken gav du fra deg til "sugefiskene" på akvariet, og jeg vet du synes det var litt tøft å gi slipp, men det har gått over all forventning!Du har ikke bare gått fra liten til stor avdeling i barnehagen det siste året. Du har begynt i en helt ny barnehage. Det var spennende og litt skummelt i starten, både for deg og meg. Men nå ser jeg at du har funnet plassen din og at du stortrives! Det er et godt tegn når du ikke vil dra hjem når jeg kommer og henter deg.

Du har blitt så flink til å hjelpe til hjemme. Du rydder fatet ditt når du er ferdig å spise, setter skoene dine pent på plass i skohyllen og hjelper meg å rydde på plass klesvasken, vaske klær og skifte på sengen. Det siste blir du mest med på fordi du vet at da får du lov til å hoppe i sengen, men du hjelper til så godt du kan med å ta av lakenet og legge på plass putene.

Selv om du har blitt stor gutt kan du fortsatt være kosete. Jeg får alltid en kos når vi sier hade til hverandre og før du legger deg om kvelden. Og du kommer heldigvis fortsatt bort til meg noen ganger og vil sitte på fanget. Jeg nyter alle disse kosestundene fordi jeg er redd for at du en dag kommer til bli for stor (og tøff) til kos og klem. Men enn så lenge er du fortsatt min store, lille kosegutt! Gratulerer så mye med dagen, lille venn.Jeg er kjempeglad i deg!

 

2 kommentarer

missmommy.blogg.no

15.10.2015 kl.22:21

For et skjønt innlegg :) herlige bilder!! Gratulerer til den lille:) ha en fin kveld:)

Veronika

15.10.2015 kl.22:23

missmommy.blogg.no: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits