Søskenkjærlighet

Når storebror legger seg på magen på gulvet foran lillesøster og roper "Heia! Da klarer det, kom igjen!" til henne der hun ligger og sparker febrilsk med armer og ben uten å komme noen vei.

Når lillesøster våkner etter formiddagsluren med nedovermunn og terrasseleppe fordi hun ikke var helt uthvilt, men sprekker opp i et stort smil når hun ser bildet av storebror i bildekalenderen på kjøkkenet.

Når storebror stryker en gråtende lillesøster på kinnet og sier "Det går helt fint" med den mildeste stemmen han har.

Når lillesøster plutselig har tacokjøtt i munnen fordi storebror hadde så lyst til at hun skulle få smake noe annet enn pupp.

 Når storebror kommer løpende og roper "Mamma! Du må ta lillesøster opp. Hun griner!" fordi han synes jeg har ventet lenge nok. Jeg har hørt henne, må bare skrelle ferdig den siste poteten...

Når lillesøster ikke har tid til å spise selv om hun egentlig er veldig sulten fordi det er så spennende å se hva storebror gjør på.

Når storebror hopper ned alle trinnene i trappen for å underholde lillesøster selv om han vet han ikke får lov. "Men hun synes det er så morsomt!" protesterer han.

Når lillesøster ikke har øyne for noen andre så lenge storebror er i rommet.

Når storebror alltid skal gi nattasuss og -klem til lillesøster først fordi hun er viktigst.#Søskenkjærlighet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits