5 grunner til at jeg gruer meg til å slutte å amme

For et par uker siden skrev jeg et innlegg om hvorfor jeg gleder meg til å slutte å amme. Men det er jo ikke bare med glede jeg ser frem til den dagen det er slutt på pupp for lillesnuppa. Det er også noen grunner til at jeg gruer meg:


1. Puppene kommer til å se ut som julestrømper kvelden før kvelden
Når ammingen tar slutt er det også slutt på pupper som til tider ser så spretne ut at man skulle tro det var silikon i dem... 

2. Jeg kan ikke lenger spise så mye jeg vil og fortsatt gå ned i vekt
Kanskje på tide å begynne å kutte litt ned på sjokolade- og kakespisingen

3. Ingen unnskyldning til å snike meg unna når jeg trenger en pause fra familiebesøket
Det er jo ingen hemmelighet at det er utrolig deilig å ha en godkjent grunn til å trekke seg unna inn på et rolig rom, lukke døren og glemme kaoset i fem minutter.

4. Lillesnupp er ikke helt avhengig av meg lenger
Det er ikke lenger et helt grunnleggende behov for meg lenger for at hun skal få i seg mat. 

5. Det er slutt på de helt spesielle kosestundene som bare meg og lillesnupp deler
Du vet, når hun ligger i armkroken og kikker opp på deg med store øyne som om du er den eneste i hele verden. Også sender hun deg et stort tannløst smil før hun spiser videre. Det er en av de beste følelsene i hele verden!


Er det dette fremtiden bringer..?


#mamma #mammablogg #forfall #småbarnsforeldre

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits