Kyllingsuppe med karri og eple

Da jeg lagde torsk med rød pesto her om dagen leste jeg en oppskrift på kyllingsuppe på fløtekartongen. Og vips så visste jeg hva jeg skulle lage til middag i går. Hele familien likte det, så jeg tør påstå at dette er en barnevennlig middagsrett. Perfekt for de kalde høstdagene vi har i vente...Du trenger:
- 2 kyllingfileter, i strimler
- 1 eple, skrelt og i terninger
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 1 løk, grovhakket (sløyfes her i huset fordi lillesnuppa får vondt i magen når jeg spiser det)
- 1 ss karripulver
- 2 ss smør
- 2 ss matolje
- 800 g hakkede tomater (Mutti er min personlige favoritt)
- 1 dl vann
- 3 dl matfløte
- 2 kylling- eller hønsebuljongterninger

Finn frem en passe stor kjele som du smelter smøret sammen med karripulver i. Fres løk og eple i noen minutter til løken er blank. Tilsett hvitløk det siste minuttet. Hell på tomater og vann og smuldre i buljongterningene. Kok opp og la det koke mens du steker kyllingen i oljen i en varm stekepanne. Rør fløten inn i suppen og kok opp igjen. Ha den ferdigstekte kyllingen i suppen og server gjerne med noen blader sitronmelisse på toppen og brød ved siden av. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits