Stopp tiden, det går for fort!

Seks måneder har gått siden den travle natten du ble født. Seks måneder! Det er et halvt år siden jeg våknet midt på natten med en følelse av at nå skjer det. Og jammen fikk jeg rett for to timer senere lå jeg med deg på brystet i en sykehusseng på Storken. Sammen med oss i rommet var en overveldet pappa og en jordmor som jeg hadde møtt bare 50 minutter tidligere.

Tenk at det er et helt halvt år siden! Jeg husker det så godt at det kunne ha vært i går. De første timene vi bare lå og koste og halvsov i sykehussengen. Bilturen hjem bare 8 timer etter at du ble født. Det gikk så fort at jeg nesten ikke var sliten etter fødselen. Vi reiste rett hjem for å bli bedre kjent med deg i rolige, hjemmekoselige omgivelser. Vi fikk en fin start, du og jeg, og slik har det bare fortsatt. De første ukene kunne vi bare ligge i sofaen sammen i timesvis. Du sov for det meste. Innimellom våknet du, spiste litt og kikket på meg med de mørke, blanke øynene dine før du duppet av igjen.Du er ikke lenger en nyfødt, hjelpeløs sovebaby. Nå er du en liten oppdager med store nysgjerrige øyne. Du snakker med oss på ditt helt egne språk som er satt sammen av store smil, latter og høye hvin. Du vibrerer av iver når jeg nærmer meg. Armer og ben spreller vilt for du vil opp og frem sånn som storebror. Du velter deg rundt på magen og vil så gjerne krabbe. Jeg heier på deg, og synes det er utrolig å få oppleve utviklingen. Hver dag oppdager jeg noe nytt med deg, og du oppdager nok noe nytt om omverdenen også.Jeg holder deg tett inntil meg, for jeg vet at du snart bare vil krabbe og løpe rundt. Jeg snuser inn den deilige babylukten som jeg vet vil forsvinne, litt etter litt. Jeg skulle bare ønske tiden kunne stått stille. Bare en liten stund til jeg får tatt inn alt og er klar til å gå videre. For det går så altfor fort!Jeg er kjempeglad i deg, min lille blidfis!

2 kommentarer

Navn

13.09.2015 kl.11:28

Fine bilder av en søt liten skatt! Ha en super dag!

Veronika

13.09.2015 kl.11:32

Navn: Takk :) Ønsker deg også en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits