Snarveien

Toåringen min vil alltid gå snarveien hjem fra barnehagen, men det er ikke så lett når jeg har med meg lillesnuppa i vognen. Tro meg, jeg har forsøkt å gå der med vogn hele to ganger. Den første gangen for å prøve, den andre gangen fordi jeg hadde glemt hvor knotete det egentlig var å komme seg gjennom der med vogn og jeg tenkte "Det var jo ikke så ille var det vel?". Jo, det var det. Snarveien blir en omvei når man går der med vogn. Men nå hadde pjokken mast og mast om ikke vi kunne gå den veien, så i går satte jeg lillesnuppa i bæreselen slik at vi kunne gå den veien. Og makan til lykkelig gutt skal du se lenge etter! Han danse-løp gjennom snarveien mens han sang "Let it go, let it go!" av full hals. Og han stoppet bare opp et lite øyeblikk for å spørre om det var lov å klatre på steinene. Glemte jeg å si at snarveien går gjennom en gravplass?

"Eh, nei vennen min. Det er ikke lov å klatre på steinene..."

På vei hjem stoppet vi også opp på en bro som går over en elv for å mate endene som alltid pleier å være der. I går var det rester igjen i matboksen til småen og han lurte på om endene likte "skive med krelle med tomat". Det viste seg at endene elsket skive med makrell i tomat.


"De likte krelle med tomat!"
En eldre dame stoppet opp for å prate med oss. Hun syntes lillesnupp var så skjønn der hun satt i bæreselen. Hun rusket toåringen i håret og spurte:

"Har du fått en lillesøster nå da?"

"Jeg kaster skive på vannet" svarte toåringen.


Da vi kom til postkassen vår tok småen posten sånn som han pleier. I postkassen lå det en infobrosjyre om veiarbeid med bilde av en gravemaskin utenpå, en valgavis for arbeiderpartiet og en valgbrosjyre for pensjonistpartiet. Vi ble fort enige om at veiarbeidbrosjyren var til småen. Det måtte den jo være siden det var gravemaskiner i den. Han syntes at jeg kunne få arbeiderpartibrosjyren og at pappaen kunne få den fra pensjonistpartiet. Han er jo tross alt den eldste i huset. Gjett om 27-åringen ble fornærmet!


Utrolig interessant dette her altså! Visste du at de skal grave tunnel der?


"Se mamma! En, to, tre, fire, FEM gravemaskiner!"


Jeg tror jeg skal ta bæreselen flere ganger, jeg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits