5 grunner til at jeg gleder meg til å slutte å amme

Når man blir vekket om natten, drar seg opp i halvsøvne, slenger frem puppen og halvsover mens man venter på at babyen skal spise seg mett og (forhåpentligvis) sovne igjen er det lett å begynne å glede seg til å slutte å amme. Her er fem grunner til at jeg gleder meg:

1. Jeg kan spise løk og kålrot igjen
Karbonader med stekt løk, lapskaus, risotto... Åh, som jeg gleder meg!

2. Jeg slipper å se ut som et freak-show
Forhåpentligvis får puppene lik størrelse når jeg er ferdig å amme i motsetning til nå der den ene alltid er merkbart større enn den andre.

3. Jeg kan bruke vanlige bher
Slappe, utvaskede amme-bher uten spiler eller noen form for padding... Det sier seg selv - de gjør INGENTING for slappe mammapupper. Jeg gleder meg til å ta fram alle de andre bhene som har ligget og støvet ned i over et halvt år nå.

4. Jeg slipper å vise frem puppene i offentlighet
Tror ikke jeg klarer å beskrive hvor mye jeg gleder meg til det. For i motsetning til det mange tror så er det faktisk ganske mange mødre som ikke synes det er så veldig kult å vifte med puppene i all offentlighet. Og selv om vi forsøker å amme så diskret som mulig, så er det ikke til å unngå å vise litt pupp innimellom.

5. Puppene kan gå tilbake til sin gamle jobb
De kan være til pynt igjen istedenfor å være matfat. Spørs om de kommer til å være noe særlig pen pynt, men det er en annen sak.

 

Lapskaus med kålrot og purreløk? Ja, takk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits