Tilbake til hverdagen...

Natt til søndag kom vi hjem fra ferie. Etter en uke i nydelige Toscana sitter jeg her med blandede følelser. Det er så klart godt å være hjemme igjen, puste inn bergensk luft og sove i sin egen seng med ordentlige dyner. Men her hjemme venter også et hus som må ryddes, gulv som må støvsuges og et tonn med klesvask, ingen overdrivelser. Jeg har fem skittentøyskurver og klærne bokstavelig talt tyter ut av dem. Det var noe annet å henge opp klesvasken i snorene på tomten i Toscana med solen som varmet den bleike huden min, den deilige varme vinden, lyden av gresshoppene og DEN utsikten!

Se så fint trusene mine vaier i vinden!

Når jeg henger opp klesvasken inne på det trange, mørke vaskerommet vårt med utsikt på et uendelig rot av sko, vesker, jakker, tomflasker og hybelkaniner inn under furutrappen drømmer jeg meg tilbake til tørkesnorene i Toscana!

Det er liksom ikke helt det samme...

Følg Holy macaroni på facebook

2 kommentarer

Jeanette

24.08.2015 kl.20:52

Hahaha! Samme her. 8 svære hauger på gulvet på vaskerommet. Nede i 2 nå, woho! Måtte jo vaske alle klærene vi vasket der nede på nytt, det vaskemiddelet stinker!

Veronika

25.08.2015 kl.20:08

Jeanette: Jeg skulle ønske jeg hadde mer tørkeplass sånn at det gikk litt fortere. Jeg også vasker alt på nytt, men lukten henger fortsatt i :/

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits