Hjemmeferie med barn: Akvariet og Bergens-Expressen

Jeg hiver meg på med andre bloggere og slår et slag for hjemmeferien. Det er ikke alltid økonomien tillater en lang ferie til et eksotisk reisemål. Noen ganger må man rett og slett bli hjemme. Vi har heldigvis mulighet til å disponere hytten til foreldrene mine på Austevoll hvis vi trenger å komme vekk fra huset litt, men det er også mye å finne på her hjemme. I løpet av forrige uke var vi både på Akvariet og vi dro med Bergens-Expressen på sightseeing i Bergen. Storebror synes det var artig å se alle dyrene på akvariet og å ta toget var stor stas! Lillesøster er så liten enda at hun får ikke med seg så mye, men hun dingler nå med og smiler og er fornøyd uansett. 

Det var bestemor som tok oss med på akvariet, og farmor tok oss med på togtur. Det er alltid kjekt å ha med en ekstra voksen når "jobbe-pappsen" ikke kan bli med.


"En frosk!" sa småen da han så denne (gekkoen eller øglen eller hva det nå er for noe...)Sjøløveshow! "De sprutet på meg, jeg ble kliss våt!" sa småen da han skulle fortelle om showet. Han har allerede lært seg å smøre tykt på når han skal fortelle noe, for det var ikke mange dråpene vi fikk på oss.

På Bergens-Expressen fikk vi hodetelefoner der vi kunne høre en erkebergenser fortelle om severdigheter som vi så på veien. Vi fikk også se en severdighet litt utenom det vanlige. På vei opp til Bellevue stod nemlig farfar med flagg og vinket til oss! De tyske turistene som vinket tilbake til ham trodde sikkert at han var et fast innslag...
Hånd i hånd med farmor som hadde saft og chips med i sekken - til storebrors store glede!


På vei ned Mulesvingene. Jeg hadde et godt tak i skulderen hans, for her gikk det unna. Og setebelter var det ikke.

Svigermor og jeg er allerede i gang med å planlegge neste opplevelsestur: Ulriksbanen opp og vaffel på toppen mens vi ser på paragliderne. Jeg gleder meg!

#hjemmeferie #barnibyen

2 kommentarer

Jeanette

15.07.2015 kl.14:26

Så koselig! Gøy å være turist i egen by :)

Veronika

15.07.2015 kl.21:09

Jeanette: To veldig koselige dager :)

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits