En ekte gentleman

Jeg er så heldig å ha en ordentlig gentleman. Han tar med blomster hjem til meg. Han sier at jeg er fin når jeg har pyntet meg med kjole, når jeg har fått nye klær eller når jeg en sjelden gang har sminket meg. Han åpner døren for meg. Han kommer hjem med fine gaver, noen ganger med store stener. 

 

vector silhouette of the gentleman with umbrella on white backgr
Licensed from: basel101658 / yayimages.com
Blomstene er stusselige og knekt, men det er fortsatt blomster. Stenene er ikke akkurat diamanter, men det er tanken som teller. Han har ingen baktanker når han gir meg komplimenter. Og de hjemmelagde gavene fra barnehagen er noe av dem mest sjarmerende som finnes.

Min gode, skjønne toåring! Husets gentleman <32 kommentarer

Jeanette

15.07.2015 kl.14:28

For ikke å glemme: han sier du har store pupper!

Veronika

15.07.2015 kl.21:08

Jeanette: Haha, ja det også! :)

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits