Hjemme igjen

En deilig langhelg hos verdens beste søster i Skien er over. I går pakket vi koffertene og kjørte den lange veien hjem igjen.


Jeg må bare si - selv om jeg vet at det er fare for at noen kommer til å hate meg nå - at det gikk utrolig bra! Minimalt med grining og kun ett ekstra stopp for å amme og skifte bleie utenom det uungåelige stoppet på fergen. Nå skal det sies at den lange turen startet i Bø i Telemark. Vi tok nemlig en tur innom min tante og onkel som bor der og en kjapp tur innom hos min fetter for å se huset hans. Hos min tante og onkel fikk vi fylt magene med kjeks og lefser. Jeg tror småen spiste 4 stykker, så da var vi klare for noen timer med kjøring.

Man merker man begynner å bli dreven på bilturer med småbarn når man ammer på den lille plassen midt mellom to store barneseter i baksetet, for deretter å skrifte en ganske uggen bleie med fanget som stellebord, også i midten i baksetet. 

Fergeturen, som tar litt i underkant av 20 minutter, ble utnyttet til det fulle med ekspresspupp, litt mat til oss som spiser fast føde og et superraskt bleieskift på begge barna. Så var det bare å kjøre rake veien hjem. 

Det er godt å være hjemme igjen, men jeg merker allerede at jeg savner varmen. Jeg syntes det var så kaldt i huset i dag tidlig at det var bare å finne frem ullundertøy og tjokkelabber. I juli. Huff!De eneste som trives i dette været må være brunsneglene som vi måtte kjøre i sikk-sakk mellom for å ikke treffe på vei til barnehagen. Æsj! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits