Sydenlivet

Som en litt krevende klegg med mye bagasje hang jeg meg på min bror som skulle kjøre til Skien og besøke min søster. Jeg pakket kofferter, bleier, vogn og barn og på torsdag kjørte vi avgårde.

Det hørtes ikke lovende ut da vi etter 20 minutter hørte fra baksetet: "Er vi fremme snart?" Da var det bare å være ærlig og svare "Nei, vi er ikke fremme snart. Det er kjempelangt igjen." Nevnte jeg at kjøreturen tar 7 timer hvis man kjører "straka vegen"?

Kjøreturen gikk overraskende bra til tross for at småen våknet bare fem minutter etter at han hadde lagt seg til å sove for natten og da var lys våken. Lillesøster våknet nemlig omtrent på sekundet da storebror sovnet, og fant ut ganske kjapt at hun egentlig kunne tenke seg litt mat. Og når hun har bestemt seg for noe - da må det skje med en gang. Så da stoppet vi for litt sild-i-tønne-amming i baksetet. Jeg satt i midten... Lillesøster var fornøyd og la seg til å sove videre. Storebror var lys våken og hadde fått ny energi av power napen! 


Bagasjerom, stellerom... Kjært barn har mange navn.

Vel fremme var det bare å få en overgiret toåring og en trøtt men smilende baby i seng, spise litt og legge seg selv.

Da vi våknet på fredag var vi i Syden. Her var det noe annet enn 13 grader og regn ja. 25 grader og sol. Bra vi pakket shorts og badebukse!


Det blir spennende å se om turen hjem går like knirkefritt, men først skal vi nyte en dag til i Syden-Skien. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits