I år blir det badedrakt

I år blir det badedrakt. Du kan vel kanskje gjette hvorfor. Hvis ikke skal jeg gi deg et hint: Jeg har to barn. Magen min har vært stor som en vannmelon. To ganger. På under 3 år.

Watermelon
Licensed from: Stocksnapper / yayimages.com


Det hadde vært rart hvis kroppen så lik ut som før. Ikke at det er så ille egentlig, det kunne vært mye verre. Men det er nok til at jeg ikke føler for å ligge på stranden med magen bar. Misforstå meg rett: jeg er stolt av kroppen min som har båret frem og født to fantastiske, herlige, skjønne barn. Jeg har bare ikke noen trang til å vise frem strekkmerkene. Den eneste grunnen jeg kan finne til å gå med bikini er at jeg skal bli brun på magen. Og seriøst, når får man egentlig bruk for å være brun på magen i Norge? Eller i Bergen for å være helt presis?

Cycle Of Rain
Licensed from: berkan / yayimages.com


Så i år blir det badedrakt. Hvis sommeren noensinne kommer da...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits