Epilator er vondere enn å føde

Det ser ut til at sommeren endelig kommer til Bergen til helgen (les: 14 grader og sol), noe som medfører at pelskledde vinterlegger må bli glatte igjen. Det er fryktelig kjedelig å dra fram barberhøvelen annenhver dag, så jeg tyr til min trofaste (u)venn epilatoren. 

 

Det er det samme hvert år: leggene har fått være i fred fra epilatoren i over et halvt år, og har blitt for godt vant. Når jeg nærmer meg med epilatoren, som både høres og ser ut som et torturredskap, flytter leggen seg selv om jeg prøver så godt jeg kan å ikke bevege meg. Jeg må faktisk bruke den ene hånden til å holde fast benet med mens jeg drar epilatoren over med den andre. Og når man endelig er ferdig med den ene leggen, som da har blitt nummen av smerten slik at det faktisk ikke er så ille lenger, er det det samme om igjen på den andre leggen. Det blir heldigvis glatt og fint da, etter noen timer. Rett etter torturrunden ser leggene ut som ryggen på en ribbet høne.

Denne aktiviteten passer det best å gjøre mens ingen andre er hjemme, for det blir en del banning og steiking. Heldigvis forstår ikke lillesnupp så mye av hva som foregår enda der hun ligger på gulvet og ser på meg med store, undrende øyne. "Dette er vondere enn det var å føde deg" sier jeg. Nå kan det hende at jeg bare har fortrengt hvor vondt det faktisk var. Eller at den smerten bare var tusen ganger mer verdt det.

Jaja, min venn - ses igjen om en uke...

4 kommentarer

Jeanette

18.06.2015 kl.19:01

Du må gå og få de vokset 😊 Nå har jeg ikke prøvd epilator, men voksing er litt vondt ja, men det går fort når en annen gjør det og hårene vokser ikke ut igjen på mange uker. Det blir bedre for hver gang du gjør det og det blir færre hår jo lenger du holder på.

Kamilla Haaland

18.06.2015 kl.19:14

Hehehe, kjenner meg skikkelig igjen i dette! Men fy så deilig når det er gjort :-)

Veronika

18.06.2015 kl.19:32

Jeanette: Det er mindre vondt å vokse, men det blir så dyrt i lengden. Man får samme effekt med epilator, men det gjør mer vondt av en eller annen grunn. Og når jeg først har en epilator må jeg jo bruke den...

Veronika

18.06.2015 kl.19:33

Kamilla Haaland: Ja, ikke sant! Nå er leggene glatte og deilige :)

Skriv en ny kommentar

Veronika

Veronika

26, Bergen

Matglad mamma til to. Startet en matblogg på blogspot for noen år siden, men flyttet den til blogg.no i 2015. Da bloggen flyttet ble den også nokså forandret. Holy macaroni er ikke lenger en ren matblogg, men en mammablogg med glimt fra vår hverdag, matoppskrifter, syoppskrifter og DIY-prosjekter. Jeg blir veldig glad hvis du følger meg, og enda gladere hvis du legger igjen en kommentar :) holymacaroniblogg på instagram kontakt: holymacaroniblogg(krøllalfa)gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits